Allmänt · Livsstil

Min hudvårdsrutin

  1. ACO Spotless Daily Face Wash Varje morgon och cirka varannan kväll använder jag mig av en cleanser från ACO Spotless för att rengöra huden. Just denna är för fet hud.
  2. Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub Varannan kväll använder jag en skrubb från Neutrogena för att motverka pormaskar och finnar. Denna är mild och går därför att använda oftare än en vanlig skrubb.
  3. Garnier CLEANSING MICELLAR WATER På morgon efter att jag rengjort huden så tar jag lite av denna på en bomullspad och drar ett ”varv” i ansiktet för att rengöra ännu lite noggrannare. Denna är egentligen gjord för normal och känslig hud, men min andra toner är ganska stark så använder denna för att skona huden lite.
  4. ACO Spotless Daily Purifying Toner Efter att jag rengjort ansiktet på kvällarna så använder jag denna istället för mitt micellar water från Garnier.
  5. ACO Spotless Daily Moisturizer Använder denna både morgon och kväll för att återfukta ansiktet efter all rengöring. Den är gjord för fet och oren hud, som övriga saker i ACO Spotless-serien.
  6. The Body Shop Vitamin E Night Cream Efter jag använt den andra återfuktningskrämen på kvällarna så använder jag denna runt ögonen och på halsen om den är väldigt torr. Tidigare använde jag denna i hela ansiktet, men tycker inte att min hud inte behöver mer olja än den redan har.
  7. Deep Down Detox Mud Mask Cirka två dagar i veckan använder jag den här efter att jag rengjort ansiktet. Den är menad att ta bort orenheter och ge huden ny lyster.

    Skärmavbild 2017-09-23 kl. 16.24.54.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s