Allmänt · Livsstil

Byrån på plats

Igår spendera jag cirka 3 timmar med att sätta ihop min MALM byrå från Ikea. Under de tre timmarna hann jag bryta ihop säkert fyra gånger för att det gick så dåligt haha, men tillslut blev den klar. Plockade in min saker på en gång för att få tomt på golvet och nu känner jag mig äntligen lugn, har varit så stressad av röran. Förutom att lägga i alla saker som jag hade i lådorna på golvet la jag även i sminket som inte fick plats i sminkbordet.

Spegeln på bilden är inte den spegeln jag ska ha sen. Har beställt en med lampor som förhoppningsvis kommer fram nästa vecka, så slipper jag skrivbordslampan också.

(Notera min nya ergonomiska stol)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s