Allmänt · Livsstil · Mode

Nya garderoben

I princip det första jag gjorde när vi flyttat var att organisera garderoben eftersom jag varit så taggad på det enda sen jag fick veta att vi skulle flytta. Det blev lite trångt på vissa ställen, men jag är ändå nöjd och tror inte att jag hade kunnat lösa det på något annat sätt.

Har även ställt in en tv där eftersom jag inte har någon annanstans att ha den. Vill jag titta på tv drar jag bara skjutdörren åt sidan, riktigt smidigt!

Resten av rummet får ni se så fort jag fått ordning på det, men som ni kan se på sneak peeken i spegeln så är det rörigt just nu. Ska förmodligen åka och köpa en byrå någon gang i veckan och så fort jag fått den på plats borde det bli bättre.

IMG_1058

IMG_1050

IMG_1051

IMG_1052

IMG_1054

IMG_1056

 

Annonser

2 thoughts on “Nya garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s