Mode

GIRL POWER

För någon vecka sen beställde jag den här sjuuukt snygga tröjan från NA-KD! Jag är verkligen all about girl power så den passar mig perfekt. Har den i XS och den är lite pösig i modellen, så vill ni ha en tajt t-shirt rekommenderar jag att ni köper en annan.

 Ni kan köpa den HÄR.

Skärmavbild 2017-04-01 kl. 14.20.49

IMG_0084

 

Annonser

One thought on “GIRL POWER

  1. Så snygg tröja skulle vilja ha den sjukt mycket!!!!!😱💓 Älskar din blogg. Ps. Kan du kolla in min och mina vänners blogg? Du behöver verkligen och jag känner mig hemsk att fråga. Men hoppas du inte tar illa upp! 💓 Som sagt du behöver INTE alls!
    Om du vill kolla in den kanske jag kan skriva den här sen eller på momio i privatchatt typ.
    // Love you❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s