Hår

Silverschampo: Före & Efter

Testade silverschampo idag för första gången. Tycker det ser ut att man blivit ganska mycket skillnad om man kollar på bilderna, men i verkligheten märker jag knappt av något alls. Får testa igen om en vecka eller två och se om det blir större skillnad. Anledningen till att jag väntar en vecka är för att silverschampo torkar ut håret väldigt mycket.

För er som undrar så fungerar silverschampo INTE som en hårfärg eller blekning. Det lägger sig bara som en hinna och neutraliserar de gula tonerna i håret. Använder man det inte på ett tag så går håret alltså tillbaka till hur det var innan.

Före                                                        Efter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s