Allmänt

Fransförlängning

I tisdags var jag och gjorde fransförlängning! I början var jag inte alls nöjd och spenderade tisdagskvällen med att gråta. Man ska inte utsätta fransarna för vatten första 24 timmarna men det gick bra ändå. Nu, några dagar senare är jag mycket nöjdare än i tisdags. Tror jag måste ha sovit på de under natten till onsdag för när jag vaknade då så var de inte alls lika sneda som på tisdagen.

Var ju också väldigt ovan att se mig själv såhär i tisdags, men har vant mig nu. Det är så skönt att vakna på morgonen och bara ”behöva” ta på lite concealer och eventuellt fylla i ögonbrynen. Tyvärr kräver ju fransarna en del skötsel och det är massa saker man ska undvika när man har fransar. T.ex kan jag inte använda produkter med olja i och jag ska undvika att basta osv. Fast jobbigast är ändå under de första 24 timmarna när man bör undvika en hel del saker för att fransarna ska hålla.

IMG_0991

IMG_0993

IMG_0986

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s