Allmänt

Byta skola

Var på möte hos skolan jag vill börja i idag och det gick hur bra som helst att jag bytte dit i 2:an. Woho! På den nya skolan så är det mycket mer APL och man får även möjlighet att vara lärling. Jag kommer absolut välja lärling, det är en dag mer med APL i veckan och man får extra pengar. Det är även en väldigt bra möjlighet att skaffa ett kontaktnät.

Klassen jag ska börja i är väldigt liten, 7 personer just nu. Hur mysigt verkar inte det? De har dock läst lite andra gg-kurser än mig, men de kommer jag ta igen medan de läser matte 1a och idrott och hälsa 1 som jag redan läst.

Är så gryyyymt taggad!

StockSnap_ASZFYY6LWR.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s