Allmänt

Kan jag byta?

Just nu går jag första året på gymnasiet, på en skola där jag inte alls trivs. Tycker sammanhållningen i klassen är dålig och känner mig väldigt ensam. Därför har jag funderat väldigt mycket på att byta, men vill ju inte gå om och ta studenten senare än alla mina vänner.

Kollade på andra skolor som har samma linje som jag går (hantverk-stylist) och mejlade och hörde om det skulle gå att jag började där i 2:an. Dock är det ju inte säkert att min skola och de skolorna gjort exakt samma saker nu i 1:an och därför behöver jag åka dit och visa vilka kurser jag gått osv. Ska på möte på den skolan jag helst vill gå i på onsdag så får hålla tummarna.

Hur tycker ni jag borde göra om jag inte kan börja direkt i 2:an? Ska jag gå om eller genomlida två år till?

StockSnap_AREPT79VY0.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s