Allmänt · Livsstil

Mysfika

Efter skolan idag så åkte jag in till stan och fikade med en vän på Wayne’s coffee. Av någon anledning valde jag bärpaj med vaniljsås. Brukar aldrig tycka om det annars, men den var faktiskt väldigt god.

Igår boka jag också tid för fransförlängning, woho! Har tid nästa tisdag kl 15:30. Är jättenervös över att det ska bli fel men samtidigt väldigt taggad. Vet dock fortfarande inte vilka av mina produkter som har olja och inte eftersom jag inte förstår några av orden på baksidan förutom ”aqua”. Ser inget som slutar på ”oil” på någon av mina favoritprodukter, men det kanske finns oljor som inte gör det. Blir så frustrerad haha.

IMG_0082

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s