Allmänt · Livsstil · Mode

Garderobsrensning

Rensade nyss garderoben i hopp om att få plats med lite nya kläder. Förstår verkligen inte hur jag kan ha en sån klädkris varje dag när både min garderob och mina byrå är helt proppfulla.

Som tur är så rensade jag bort hyfsat mycket kläder så varken min garderob eller byrå är särskilt fulla längre. Vad jag ska göra med kläderna jag rensat ut är det nya problemet haha. Gjorde en ”slänga ut”-hög och en ”skänka bort”-hög, men känner inte riktigt någon som har samma storlek som mig. Vet ni någon bra organisation som man kan skänka till?

IMG_0898.JPG

IMG_0900.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s