Allmänt · Livsstil

Våren är här

Ska jag vara helt ärlig så vaknade jag idag och var inte alls speciellt taggad på livet. Somna när jag var på dåligt humör och fick en dålig start på dagen. Dock förändrades ju det helt när jag kollade ut genom fönstret och såg vilket otroligt fint väder det var. Känner verkligen att våren är här nu!

Ikväll ska jag också ut och äta för att fira en av mina närmsta vänners födelsedag, lite sent eftersom hon egentligen fyllde år 8 mars. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess men kommer nog på något.

IMG_0893.JPG

IMG_0897.JPG

IMG_0892.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s