Allmänt · Livsstil

Dålig vecka

Har inte alls mått bra denna vecka. Idag gick jag till skolan för första gången sedan lovet, men var inte ens med en hel lektion innan min mentor sa att jag borde åka hem.

Det är inte direkt som att jag har feber eller så utan det är den mentala delen som är lite jobbig. Tror det beror främst på att jag var så taggad på att ta bort tandställningen för att sedan bli besviken. Antar att jag kommer vänja mig snart nog och hoppas verkligen jag gör det eftersom jag ska ha skena i cirka 2 år till.

Hoppas att ni andra har en bra vecka åtminstone, kram!

StockSnap_D9PN8GZG7W.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s