Allmänt · Livsstil

Hejdå tandställning

Idag var jag och tog bort min tandställning. Woho! Dock blev den ersatt av en skena istället och jag är inte alls nöjd. Skenan täcker bara halva framtänderna så det ser ut som att de sitter i ett badkar eller något. Den är också väldigt svår att äta med och jag måste ha den hela tiden förutom vid tandborstning.

Ska man se det från den ljusa sidan så har jag fått en ”låtsastand” som sitter fast i skenan där jag egentligen saknar en tand. Känns så himla ovant haha.

Före:

Skärmavbild 2017-03-06 kl. 18.34.05

Efter:

IMG_0873.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s