Allmänt · Livsstil

Bortsoven dag

Vaknade för bara några minuter sen och i skrivande stund är klockan 13:41. Snacka om att ha sovit bort hela dagen, speciellt eftersom jag faktiskt hade planer för idag.

Får väl ändra mina dagsplaner till kvällsplaner istället och hoppas på att någon vill och kan träffa mig då haha. Annars lär jag väl sitta ensam och äta godis i min pyjamas, riktig drömfredag. Vet inte ens om jag tycker det är värt att gå upp ur sängen alls nu, sad but true.

img_0862

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s