Allmänt

Sportlooov

Idag börjar ÄNTLIGEN mitt sportlov! Det lär bli ett ensamt lov eftersom mina vänner hade förra veckan. Jag har en vecka senare eftersom jag pendlar till Västerås. Som tur är så ska jag och min mamma åka på spakryssning imorgon, så jag har något att göra i två dagar åtminstone.

Förutom kryssningen så har jag inget alls planerat, lär väl bli att sova och blogga en hel del haha.

StockSnap_W9K2WXZW1A.jpg

(Bilden är från Stocksnap.io)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s