Allmänt

I’m back

Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterat på heeela helgen men har inte alls mått bra. Har inte direkt gjort något värt att skriva om heller, förutom fest på lördagskvällen/natten. Tänkte ta lite bilder på min sminkning då men gick inte bra med sminkningen så sluta med att jag bröt ihop istället.

Idag var jag i skolan och jag och min vän bestämde att vi skulle lyckas ta oss till skolan i en hel månad. Brukar annars knappt klara av en vecka, men försöka går ju alltid. Efter att vi hade slutat vid 15:30 så tog jag tåget hem.

Sitter just nu och äter godis medan jag kollar på the Vampire Diaries som jag verkligen blivit besatt av.

img_0789

img_0794

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s