Allmänt

Hudvårdsfavoriter

Något jag verkligen är intresserad av och tycker om är hudvård. Älskar att prova nya produkter och min hudvårdsrutin är oftast ganska lång. Eftersom jag älskar att prova nya produkter så har ju provat en hel del, dock har jag några favoriter.

Här har ni några av mina absoluta favoritprodukter som jag köpt om flera gånger.

img_0689

img_0694

img_0698

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s