Allmänt

New in

Idag var jag först på Tuna Park och sen på coop så passade på att införskaffa mig lite saker jag behöver. De enda sakerna som jag testat innan är Vitamin E hudkrämerna och de kan jag verkligen rekommendera. Har även testat Batiste torrschampon i andra lukter, men inte just denna.

Letar verkligen efter en bra sminkborttagning så hoppas någon av dessa funkar. Annars får ni gärna skriva tips!

Vill ni ha en review på någon av produkterna?

img_0675img_0662img_0672img_0673img_0674img_0686img_0685

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s