Allmänt

Hej!

Eftersom det här är mitt första inägg så tänkte jag att det passade bra att presentera sig. Jag heter då Emelie berg och är 16 år. Tidigare har jag hållit på med youtube, men slutade eftersom det blev mer som ett tvång än en hobby. Kände även att youtube inte riktigt var min grej så bestämde mig för att börja blogga istället.

Jag går just nu första året på hantverksprogrammet med inrikting stylist, vilket innebär att jag läser saker som makeup, hår, naglar och style. Även utanför skolan är jag väldigt intresserad av mode och skönhet och det är därför mestadels det ni kommer få se här.

Ska försöka uppdatera minst en gång om dagen så hoppas att ni vill läsa, kram!

img_0021

Annonser

One thought on “Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s